Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Patice s miniaturním spínacím relé a zátěžovým modulem

Kapacita vedení, 2vodičové senzory, svodové proudy: patice s miniaturním relé s integrovaným zátěžovým modulem WAGO v rozmanitých aplikacích spolehlivě zamezují dosažení odpadového napětí.

Předpokladem spolehlivého provozu relé je, aby bylo trvale překročeno spínací napětí a nedosaženo odpadové napětí. Kapacitní vazba, napájení senzorů a svodové proudy jsou však možné důvody, proč se napětí dočasně pohybuje mezi přídržným a odpadovým napětím. V těchto případech není zaručeno spolehlivé fungování.

Patice s miniaturním relé a integrovaným zatěžovacím modulem (857-358/006-000) zajišťuje, aby byla silněji zatížena vazba a snížilo se výsledné napětí na vstupu reléového modulu. Tímto způsobem se spolehlivě zamezuje dosažení odpadového napětí. Patice s miniaturním relé a integrovaným zatěžovacím modulem je k dispozici také ve variantě se zlatými kontakty (857-368/006-000). Obě komponenty řady 857 mají konstrukční šířku 6 mm a jsou určeny k montáži na nosnou lištu DIN 35. Díky jednotnému tvaru je možné je můstkově propojit na každém kontaktním místě. Připojovací pružinová technika CAGE CLAMP® S navíc zaručuje snadnou manipulaci a spolehlivé elektrické propojení.


 
 
Reklama