Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

2pólový konektor T typu Linect®

Dvoupólový konektor T doplňuje produktový program WAGO Linect® s kódováním I.

WINSTA® MIDI pro Linect®: Kromě stávající 5pólové varianty je nyní k dispozici také modrý 2pólový konektor T typu Linect® T s kódováním I. Návrhové napětí nové komponenty řady MIDI z konektorového systému WINSTA® činí 250 V, přípustný jmenovitý proud pak 25 A. Konektor T typu Linect® (770-7102) je vhodný pro instalaci se svorkou WAGO pro připojení svítidla (294-8032). Dvoupólové konektory T typu Linect® s kódováním I se používají při instalacích stmívatelných svítidel v případech, kdy je nutné odděleně instalovat řídicí vedení – například pro DALI, 1‒10 V, 0‒10 V nebo DSI.

Rodina MIDI z konektorového systému WINSTA® nabízí největší rozmanitost konektorů T typu Linect® s různými druhy mechanického a barevného kódování, které zajišťují bezpečnou, flexibilní a rychlou instalaci svítidel. Dvou- až pětipólové konektory T typu WINSTA® Linect® se hodí k příslušným svorkám pro připojení svítidel řady 294 Linect® společnosti WAGO.

Linect® je moderní připojovací systém pro instalaci svítidel, jenž umožňuje jak konvenční připojování svítidel, tak připojování pomocí konektorů. Možnost snadné dodatečné instalace pomocí rozsáhlého portfolia výrobků usnadňuje projektování. Systém Linect® zamezuje chybám při instalaci a snadnou a rychlou manipulací navíc napomáhá včasnému dokončení.

Konektorový systém WINSTA®

WAGO WINSTA® je konektorový systém optimálně navržený pro požadavky domovní instalace. Tvoří elektrické rozhraní od zásobování energií a její distribuce až po spotřebiče včetně informačních technilogií. S řadami WINSTA® MINI, MINI special, MIDI, MIDI special, MAXI, RD, KNX a IDC lze v elektroinstalaci používat konektorové spoje, díky čemuž je bezpečná, bezchybná a rychlá. WINSTA®dokonalé zapojení!


 
 
Reklama