Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v řídícím systému Tecomat Foxtrot

Na letošním veletrhu FOR ARCH Vám představíme několik zajímavých novinek, o které se Foxtrot rozrostl a jsme přesvědčeni, že Vás zaujmou.

Jsou to například nový 4,3“ dotykový panel na zeď či vestavný v libovolném barevném odstínu (snadno jej sladíte s libovolným designem nástěnných vypínačů), kombinovaná nástěnná čidla CO2, teploty a vlhkosti v nejrůznějších designech interiérových vypínačů či služba TecoRoute, díky níž mimo jiné nepotřebuje uživatel statickou ani dynamickou veřejnou IP adresu pro vzdálený přístup k řízenému domu či technologii.

Zajímavá pro uživatele bude jistě i aplikace iFoxtrot na mobilní zařízení firmy Apple, která umožní individuální pojmenování a řazení místností, pater a technologií v ovládaném domě či budově každému uživateli zvlášť. Každý uživatel si tedy může ovládání přizpůsobit svým potřebám. Přitom v případě pořízení dalšího Apple zařízení pouhým zasláním konfiguračního souboru přesune uživatel tuto svou konkrétní přizpůsobenou vizualizaci na své další Apple zařízení.

Letošní pozvánku na veletrh For Arch jsme pojali netradičně a proto jsme pro Vás natočili Videopozvánku.

Těšíme se na setkání s Vámi



Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama