Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Největší systém propojených měřicích přístrojů na světě

Nový systém Fluke Connect™ přenáší naměřená data od měřicích přístrojů do chytrých telefonů a do cloudu, zlepšuje udržování týmové komunikace, bezpečnost a produktivitu.

Údržbáři dělají lepší, rychlejší rozhodnutí, když mají přístup z pracoviště přímo k záznamům o údržbě a když mohou kontrolovat měření v reálném čase a probírat ho spolu s kolegy a nadřízenými. Přesto bývají záznamy obvykle uschovány v kanceláři a členové týmu jen zřídka bývají na stejném místě ve stejnou dobu. Systém Fluke Connect™ tyto problémy řeší a zároveň zvyšuje bezpečnost techniků pracujících se zařízením pod napětím.

Systém Fluke Connect umožňuje pracovníkům údržby bezdrátově přenášet naměřená data ze svých přístrojů do jejich chytrých telefonů, odkud je možné je bezpečně uložit do cloudu. Zároveň různí členové týmu k nim mohou získat přístup přímo ze svého pracoviště. Bezdrátově lze pomocí této aplikace připojit až 20 přístrojů Fluke, včetně digitálních multimetrů, infračervených kamer, testerů izolace, procesních měřičů a specifických napěťových, proudových i teplotních modulů.

Technici mohou odesílat měření AutoRecord™ a infračervené snímky do úložiště Fluke Cloud™ přímo z terénu, aniž by si museli cokoli zapisovat. Data může sledovat každý člen týmu prostřednictvím chytrého telefonu a dané aplikace. Díky videohovorům ShareLive™ je zaručena snadná spolupráce, kdy technici mohou měření sdílet s jinými členy týmu v reálném čase, získat schválení pro provedení potřebných oprav nebo mohou získat odpovědi na své otázky, aniž by přitom museli opouštět své pracoviště.

Aplikace Fluke Connect má funkci záznamu historie EquipmentLog™, která technikům umožňuje zadat měření pro konkrétní zařízení a vytvořit jeho historii měření v cloudu, snadno přístupnou během řešení problémů. Funkce TrendIt™ technikům umožňuje vytvářet grafy na základě dat, lépe identifikovat trendy a rychle provádět informovaná rozhodnutí. Cloudové úložiště Fluke je založeno na nejmodernější technologii včetně zabezpečeného přístupu, elektronického dozoru, řídicích systémů s multifaktorovou autorizací, integrovanými firewally a šifrováním datových úložišť. Aplikaci Fluke Connect si lze zdarma stáhnout z obchodu Apple App Store nebo Google Play Store.

 
 
Reklama