Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Diferencovaná správa přístupových práv se systémem SiPass integrated 2.65

Systém kontroly vstupu SiPass integrated ve své nejnovější aktualizované verzi 2.65 umožňuje nastavit pro držitele karet i celé pracovní skupiny velké množství různých oprávnění k přístupu i k rezervaci objektů.

  • Velký počet různých oprávnění k přístupu pro každého držitele karty nebo pracovní skupinu
  • Rezervace objektů prostřednictvím kalendáře
  • Podpora propojení s personálními systémy třetích stran

Každému držiteli karty lze přidělit v praxi neomezený počet oprávnění k přístupu, buď trvalých, nebo dočasných. Oprávnění lze podle potřeby libovolně kombinovat. Při změně přístupových práv pro pracovní skupinu platí změna pro všechny držitele karet ve skupině.

Systém SiPass integrated 2.65 spolupracuje s aktuálními operačními systémy Windows 8, Windows Server 2012 a Microsoft SQL Server 2012 a nabízí funkce pro interaktivní tvorbu seznamů.

Rezervace objektů, jimiž mohou být např. jednací místnosti ve firmě, seminární prostory na univerzitách nebo tenisové kurty ve sportovních zařízeních, lze v systému snadno provést vložením požadavku s využitím platných přístupových práv. Uživatelé se přes web připojí k rezervačnímu rozhraní v podobě kalendáře, kde mohou rychle zjistit aktuální dostupnost odpovídajících objektů, např. všech jednacích místností v budově, a poté podle potřeby provést novou, popř. změnit svou stávající rezervaci.

Rozhraní pro správu přístupových karet lze přizpůsobit podle potřeb uživatele. Zobrazení na displeji může být k usnadnění a zrychlení práce upraveno tak, aby obsluze nabízelo pouze pravidelně používané funkce. Ke správě karet a rezervaci objektů je v případě potřeby možné použít i produkty od třetích stran, např. systémy pro personální agendu, připojené k systému SiPass integrated přes rozhraní pro aplikační programy (API). Externí hardware, např. digitální kamery, lze ovládat přes rozhradí DVR API. K ochraně přístupu prostřednictvím webového klientu jsou použity výkonné zabezpečovací funkce.

Diferencovaná správa přístupových práv se systémem SiPass integrated 2.65
Systém SiPass integrated 2.65

Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama