Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termovizní měření - blíží se zima, odhalte úniky tepla

Diagnostika objektu termokamerou odhalí celou řadu vad a poruch, které mají za následek zvýšené tepelné ztráty. Součástí termodiagnostiky objektu je vystavení protokolu dle normy ČSN EN 13187.

Nevíte, kudy uniká z Vaší nemovitosti teplo nebo naopak, kudy Vám vniká studený vzduch do místnosti? Jste si jisti, že při zateplování Vašeho objektu někdo pochybil a nevíte, jak to relevantně dokázat a jak správně argumentovat? Potřebujete odhalit tepelné mosty ve Vaší domácnosti či střeše nebo kudy zatéká voda, kde se drží vlhko a kde tedy hrozí tvorba alergenních plísní? Nevíte, jak předcházet vzniku plísní na stěnách, střechách nebo podlahách? Chcete zateplit dům, ale nevíte, na jaká místa se zaměřit?

Pokud chcete ušetřit peníze, vyplatí se zainvestovat a pozvat si odborníka, který s pomocí termokamery na výše uvedené otázky dokáže odpovědět. My vyhodnotíme situaci a připravíme protokol o měření dle evropské normy EN 13187. Ke každému problému se pokusíme najít řešení.

K měření používáme termokameru FLUKE TiR s rozlišením detektoru 160 x 120 tepelných bodů a optickou kameru, která zajistí prolnutí reálného snímku s termografickým snímkem.

Pokud Vás zajímají cenové podmínky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám zdarma sestavíme cenovou nabídku.


Obr. - .Rodinný dům. Vlevo - nazateplená část fasády, vpravo - již zateplená část fasády. Okolní teplota 2°C.
 
 
Reklama