Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius Symo brzy také s 20 kW

Společnost Fronius, kvalitativní jednička z Rakouska, představuje svoji nejnovější inovaci. V roce 2014 bude na trh uveden střídač Fronius Symo ve výkonnostních třídách do 20 kW.


V roce 2014 bude na trh uveden střídač Fronius Symo ve výkonnostních třídách od 10 do 20 kW.

Zákazníkům tak bude nabídnuta kompletní produktová řada střídačů Fronius Symo od 3 kW do 20 kW.

„Naše inovace přicházejí rychle za sebou. V roce 2013 jsme uvedli na trh nový střídač Fronius Symo ve výkonnostních třídách 3,0 kW až 4,5 kW. V březnu 2014 budou následovat vyšší výkonnostní třídy od 5,0 do 8,2 kW a hned poté přijde na řadu naše nejnovější inovace, Fronius Symo až s 20,0 kW, hrdě vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektronika Fronius.

Fronius Symo je synonymem pro maximální flexibilitu

Díky vysokému napětí systému (až 1 000 V), širokému rozsahu vstupního napětí (150 až 800 V), dvěma MPP trackerům a neomezeným možnostem použití v interiéru i ve venkovním prostředí je zajištěna maximální flexibilita při konfiguraci systému. Mezi další výhody patří nízké náklady na instalaci a nízké systémové náklady díky maximální délce větví a také malé ztráty v důsledku vysokého napětí systému. Kromě toho je možné všechny větve připojit přímo ke střídači, takže nejsou nutné žádné další sdružovací krabice ani jištění větví.

Více informací o Fronius Symo až s 20,0 kW
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama