Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tester zářivek a úsporných žárovek Amprobe LT-10

Společnost Amprobe představuje na českém trhu nový tester zářivek Amprobe LT-10-EUR - výjimečný nástroj pro odhalování problémů se svítidly jak v průmyslových halách, tak i v kancelářských prostorech.

Tester Amprobe LT 10
Tester Amprobe LT 10

Jedná se o řešení pro vyhledávání problémů s žárovkami, konektory a s napětím. Tester LT 10 s promyšlenou konstrukcí zcela mění způsob, jakým lze testování provádět. Díky možnosti okamžitého zjištění stavu je práce servisních techniků a údržbářů řádově efektivnější, hospodárnější a prakticky bez námahy.

Místo snahy o vyhledávání problému lze LT-10-EUR vytáhnout z kapsy a získat odpovědi během několika sekund. A místo snahy o hledání řešení lze problém začít řešit ihned, což šetří drahocenný čas.

Vysoce citlivá teleskopická anténa v délce 122 cm, která je odnímatelná, usnadňuje testování žárovek přímo ze země. Odpadají tak neustálé výstupy na žebřík a zpět dolů a v některých případech není žebřík potřeba vůbec.
Vzhledem k tomu, že je Amprobe LT-10-EUR vybaven technologií VolTect™ pro bezkontaktní detekci napětí, nabízí servisním technikům jak vizuální, tak i zvukové upozornění, které je dovede ke zdroji problému.

Zkouška zářivky probíhá ve 3 snadných krocích:
  1. Provede se zkouška zářivky pomocí LAMP testu a PIN testu
  2. Zkontroluje se přítomnost napětí pomocí bezkontaktní detekce napětí VolTect™
  3. Pokud osvětlení nefunguje po prověření zářivky a napětí (kroky 1 a 2) je třeba vyměnit vnitřní elektroniku svítidla.
Tester Amprobe
Tester Amprobe
 
 
Reklama