Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infračervené kamery Fluke s automatickým ostřením LaserSharp™ jako jediné vždy zaručí ostré snímky

Zaměření je tím nejdůležitějším, co je třeba zajistit při provádění kontroly infrakamerou. Bez zaostřeného obrazu nemusí být měření teploty tak přesná (někdy až o 20°C) a je snazší problém přehlédnout.

Společnost Fluke nabízí zákazníkům dvě výjimečná řešení – automatické ostření LaserSharp™ a systém ostření IR-OptiFlex™ a navíc poskytuje flexibilitu, protože v případě potřeby lze použít ruční ostření.

Budete mít o něco větší jistotu. Díky přesné laserové technologii se můžete s vysokou přesností zaměřit na svůj cíl a spolehnout se na to, že získáte správný snímek a měření teplot, které potřebujete. Řešení problémů nikdy nebylo jednodušší. Tato technologie nevyužívá princip pokus-omyl. Je schopna zaručit správné podklady při každém záběru.

Odeslání souhrnného protokolu nadřízenému nebo zákazníkovi na mobilní telefon... Analýza a zasílání protokolů z terénu, aniž byste se museli vracet do kanceláře... Více nástrojů, které zasílají údaje současně... To je svět mobilní aplikace SmartView® a bezdrátového systému CNX™. K dispozici pouze u společnosti Fluke – kde na výsledcích záleží.


Nová generace přístrojů s výkonností budoucích generací.


Technologie se mění. Rozhodně si nepřejeme, abyste měli pocit, že přicházíte o důležité inovace, proto společnost Fluke vyvinula všechny tři nové infračervené kamery pro adaptaci na změny. Připravenost na budoucnost je součástí jejich DNA. Můžete testovat a měřit s bezdrátovou rychlostí a připojovat další bezdrátová zařízení. Pokud je ve vaší budoucnosti infračervená kamera, zajistěte, aby sama měla budoucnost.

Systém poznámek IR-PhotoNotes™

Získejte přesný odkaz na problematickou oblast pořízením více fotografií do jednoho souboru. Přidejte snímky zařízení, typových štítků motorů, dveří dílny nebo jakýchkoliv jiných užitečných nebo důležitých informací.

Vícerežimový záznam videa

Řešte problémy pomocí jediné infračervené kamery v oboru, která nabízí vlastní technologii IR-Fusion® a zaznamenává automaticky ostřené video ve viditelném i infračerveném spektru. Sledujte procesy v průběhu času, snadno vytvářejte protokoly s infračerveným videem a řešte problémy po jednotlivých snímcích. Díky snadnému stažení do počítače můžete video kdykoliv přehrát a analyzovat.

Systém ostření IR-OptiFlex™

Odhalte problémy výrazně rychleji díky revolučnímu vysoce odolnému systému ostření Fluke. Systém ostření IR-OptiFlex™ nabízí pohodlí automatického ostření a snadného ovládání i flexibilitu ručního ostření v jedné kameře.

Technologie IR-Fusion®

Využijte možnost zaměření a nahrávání s technologií IR-Fusion nabízené jedinou termokamerou v oboru, která zaručuje vyšší zřetelnost díky pěti různým režimům volitelným uživatelem. Naše patentovaná technologie umožňuje splynutí digitálních a infračervených snímků do jediného obrázku pro přesné dokumentování problematických oblastí. Jedinečný režim Fluke AutoBlend™ generuje částečně průhledné snímky, které zaručují rychlé a jednoduché odhalení i vysvětlení problému.

Odolné ovládání jednou rukou

Pracujte s nejodolnější a nejspolehlivější lehkou profesionální infračervenou kamerou v oboru. Ostření jedním dotykem, laserový zaměřovač a svítilna. Jednoduchost kompaktního přístroje a důležité drobnosti ergonomického designu.

 
 
Reklama