Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střídač Fronius Symo zaujme maximální flexibilitou v konfiguraci systému

Nejnovější inovace kvalitativní jedničky, společnosti Fronius je již na našem trhu. Malý třífázový střídač zaujme maximální flexibilitou v konfiguraci systému.

Fronius Symo, třífázový střídač zajistí maximální výnosy a optimální symetrické dodávky do sítě
Fronius Symo je první střídač, k jehož standardní výbavě patří rozhraní WLAN.

Fronius Symo ve výkonnostních třídách 3,0 kW, 3,7 kW a 4,5 kW zajistí maximální výnosy a optimální symetrické dodávky do sítě. Poskytnutím jalového výkonu nebo stabilizací napětí je navíc elektrická síť podporována staticky i dynamicky.

Maximální flexibilita se zaměřením na vlastní spotřebu

Vysoké napětí systému (1 000 V), široký rozsah vstupního napětí (150 až 800 V) a možnost použití ve vnitřních i neomezených vnějších prostorách jsou zárukou jednoduché a flexibilní konfigurace systému. Fronius Symo dokonale splňuje vysoké požadavky energetického závodu a používá se především pro domácnosti, malé fotovoltaické systémy a systémy určené pro vlastní spotřebu. Integrované relé energetického managementu dále podporuje provozovatele systému, aby sami spotřebovávali více vlastního proudu. Inovativní výklopná koncepce umožňuje snadnou montáž a instalaci.

Get more information here.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama