Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tipy pro úsporné praní

Společnosti E.ON a Gorenje společně vyvinuly revoluční novinku, první a jedinou pračku a sušičku, která při zvoleném programu sama vyčká na nízký tarif a automaticky se spustí,takže šetří náklady po celou dobu své životnosti.


Pračka a sušička gorenje powered by E.ON šetří náklady po celou dobu své životnosti.

Spotřebiče tak výrazně šetří náklady po celou dobu své životnosti. Dokonce tak, že se vám peníze vynaložené na nákup pračky a sušičky vrátí zpět! Nevěříte?
Pračka a sušička gorenje powered by E.ON jsou totiž vybaveny speciálně vyvinutým programem ECO, díky němuž samy rozpoznají přechod na nízký tarif a spustí předem nastavený prací cyklus. Spotřebiče tak šetří za vás, protože při použití tohoto programu vždy perete a sušíte v době, kdy je elektřina nejlevnější. Kdy je vlastně elektřina nejlevnější? Odpovědí je zmíněný nízký tarif, dříve také nazývaný jako noční proud. Jedná se o časové pásmo, kdy je nižší zatížení elektrické rozvodné sítě. V této době jsou zpravidla i nižší náklady na výrobu elektřiny. Energetické společnosti proto motivují odběr v tomto čase nižší cenou.

Exkluzivní řada spotřebičů gorenje powered by E.ON přináší maximum funkcí, ty nejlepší technologie a navíc dokonalý design oceněný prestižní designerskou soutěží RED DOT Design Award. Pračku W 01 EON/LT je možné zakoupit za cenu od 11 590 Kč a sušičku D 01 EON/LT od 18 990 Kč.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama