Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cena GRAND PRIX veletrhu FOR ARCH 2013 pro TECOMAT FOXTROT

Jedním z produktů, oceněným na slavnostním večeru v Praze v Národním domě na Vinohradech, se stal řídicí systém Tecomat Foxtrot od společnosti Teco a.s., který získal cenu GRAND PRIX veletrhu For Arch 2013.

řídicí systém Tecomat Foxtrot získal cenu GRAND PRIX veletrhu For Arch 2013
Ocenění GRAND PRIX převzali na slavnostním večeru v Národním domě na Vinohradech dne 18. září 2013 zástupci společnosti Teco a.s. Petr Ovčáček a Jaromír Klaban.

Cena GRAND PRIX veletrhu For Arch 2013 pro systém Tecomat Foxtrot české společnosti Teco a.s.

Ve dnech 17. až 21. září 2013 proběhl v Praze 24. ročník mezinárodního stavebního veletrhu For Arch 2013. Jako každoročně odborná porota složená z odborníků z praxe i z akademické sféry udělila několika exponátům ocenění GRAND PRIX. Jedním z produktů, oceněným na slavnostním večeru v Praze v Národním domě na Vinohradech, se stal řídicí systém Tecomat Foxtrot od společnosti Teco a.s.

Proč je vlastně systém Tecomat Foxtrot pro automatizaci v domech tak žádaný? Jako otevřený a volně programovatelný PLC (Programmable Logic Controler) systém je kompatibilní s mezinárodními normami. Přináší uživatelům průmyslovými aplikacemi prověřenou kvalitu a dlouhodobou životnost, možnost tvorby libovolných funkcí, logiky řízení a libovolný grafický design výsledné vizualizace a ovládání přes dotykový displej. Koncoví zákazníci volbou Foxtrotu nejsou omezováni ve volbě designu nástěnných ovládacích prvků. Lze připojit prakticky každý. Díky pokročilým komunikačním funkcím a řadě volitelných rozhraní je možné propojení s dalšími systémy, ať už jsou to populární multimedia a Smart TV nebo energetika domu např. s tepelným čerpadlem, různými typy kotlů nebo i fotovoltaikou. Zabezpečovací ústředny, elektrické zámky a klimatizace jsou vedle osvětlení a žaluzií dalším standardně připojovaným vybavením dnešních domů. Díky své ceně, modularitě a rozšiřitelnosti je systém Foxtrot ideální řešení pro řízení objektů libovolného rozsahu – od malých bytů přes rodinné domy a residence, penziony a hotely až po bytové domy a administrativní centra.

Více informací o ocenění GRAND PRIX pro Tecomat Foxtrot
Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama