Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hospodárný a mnohostranný: procesorový modul ECO pro Ethernet

Široké portfolio: S novou variantou ECO nabízí WAGO vhodný procesorový modul pro každou aplikaci na bázi Ethernetu, a to jak z technického, tak z ekonomického hlediska.

Procesorový modul Eco od Wago elektro pro Ethernet
Procesorový modul ECO pro Ethernet

Procesorový modul pro Ethernet (750-852) je vhodný zejména pro menší řídicí systémy, které mají nízké nároky na programovou a paměťovou kapacitu. V těchto aplikacích je však mnohostranně využitelný, například ke zjišťování údajů o poruchách ve zpracovatelském průmyslu nebo k regulaci jednotlivých místností v automatizaci budov. Programovatelný procesorový modul uvádíme na trh výhradně ve variantě ECO, tedy bez vlastního napájecího modulu. Napájení zajišťují připojovací svorky integrované ve vnějším pouzdře. Tímto způsobem jednak šetříme prostor při instalaci modulu na DIN lištu, jednak dále snižujeme náklady na pořízení.

Procesorový modul ECO (750-852) lze programovat ve známém prostředí CODESYS dle normy IEC 61131. Konfiguraci a diagnostiku je možné provádět rovněž po internetu či intranetu prostřednictvím integrovaného webového serveru. Nový procesorový modul je vybaven dvěma rozhraními pro Ethernet a integrovaným switchem, což usnadňuje vytvoření sběrnicové topologie. Přepínačem adres je možné nastavit poslední bajt adresy IP a způsob jejího přidělování. Procesorový modul ECO pro Ethernet splňuje nejpřísnější nároky na elektromagnetickou kompatibilitu a za účelem komunikace s nadřazenými systémy podporuje protokoly DHCP, DNS, SNTP, FTP, HTTP, Modbus TCP/UDP a Ethernet/IP.

Další informace o Procesorovém modulu ECO (750-852)
 
 
Reklama