Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka od Jablotronu: obousměrný ovladač

Nový zabezpečovací systém JABLOTRON 100 se neustále vylepšuje. Důkazem toho je i revoluční čtyřtlačítkový obousměrný dálkový ovladač od Jablotronu. Inovace této klíčenky je kromě designu především v její funkci.

revoluční čtyřtlačítkový Obousměrný ovladač JA-154J Jablotron 100
Obousměrný dálkový ovladač od Jablotronu
Přelomová je hlavně její obousměrná komunikace. Znamená to, že po stisku tlačítka dostanete zpět na klíčenku optický a akustický signál, že došlo k požadované akci.

Obousměrný ovladač JA-154J umožňuje dálkově ovládat zabezpečovací systém JABLOTRON 100, vyvolat tísňový poplach a ovládat spotřebiče. Ovladač se chová jako dva segmenty klávesnice řady JABLOTRON 100. a S jednoduchou logikou semaforu potvrzuje provedení žádané akce.

Klíčenka se drží designu všech komponentů zabezpečovacího systému JABLOTRON 100. Její využití v rámci systému je rozsáhlé. Můžete s ní ovládat cokoliv v domácnosti od garážových vrat po osvětlení, ale především snadno zajišťovat a odjišťovat jednotlivé části domu. Tlačítka ovladače lze zamykat proti nechtěnému stisku. Ovladač kontroluje a indikuje stav své baterie.

Cena obousměrné klíčenky je 1199 Kč včetně DPH.

Více o společnosti Jablotron
 
 
Reklama