Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střídače Fronius získávají cenu za inovaci v oblasti technologie

Nejvyšší světové ocenění za inovaci v oblasti technologie získají začátkem června střídače Fronius Galvo a Fronius Symo. Střídač Fronius Galvo kromě toho obdržel cenu „Nejlepší výrobek roku 2013“.


Střídače Fronius Galvo a Fronius Symo byly oceněny v kategoriích
Vysoká kvalita, Funkčnost a Ekologie. Střídač Fronius Galvo obdržel
cenu „Nejlepší výrobek roku 2013“.

Cena Plus X Award

Ve skupině Energie byly střídače Fronius Galvo a Fronius Symo vyznamenány hned ve třech kategoriích:
Vysoká kvalita, Funkčnost a Ekologie.

„Jako kvalitativní jednička máme samozřejmě velkou radost, že nyní můžeme tuto skutečnost podtrhnout také oceněním,“ konstatuje s potěšením Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektronika, Fronius International.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita je nejkomplexnějším oceněním pro produkt. Znamená nejvyšší kvalitu, životnost a udržitelnost. „Na kvalitu našich výrobků máme vysoké požadavky, proto testujeme nad rámec požadovaných norem,“ vysvětluje Martin Hackl.

Funkčnost

Základními předpoklady pro získání tohoto ocenění jsou technické inovace, výkonnost, pohodlná obsluha a promyšlený návod. „Výzkum a vývoj, design výrobků a technická komunikace jdou ve společnosti Fronius ruku v ruce a mají za cíl zajistit vysokou funkčnost střídačů,“ říká Martin Hackl.

Ekologie

U tohoto ocenění je v popředí zájmu nejen ochrana životního prostředí, ale také hospodářský aspekt, který s sebou ekologický výrobek přináší. K ceně Plus X Award za ekologii pomohly oběma střídačům inovace a nejmodernější technologie.

Get more information
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama