Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová výkonová třída: řada procesorových modulů PFC200

Automatizační řešení pro každou aplikaci: Mezi průmyslová PC řady 758 a procesorové moduly řady 750 etablovala společnost WAGO řadu řídicích systémů PFC200.

procesorové moduly řady PFC200 Wago
Modul PFC200 s procesory Cortex A8

Na základě operačního systému Linux® podporujícího provoz v reálném čase jsme v podobě modulů PFC200 vytvořili další automatizační platformu, která je jednak kompaktní, jednak výkonná a univerzálně použitelná. Nová řada procesorových modulů vychází vstříc rostoucí poptávce po kompaktních řídicích jednotkách, které kromě klasických úloh PLC dokážou zajistit také komunikaci s podřízenými a nadřazenými systémy. Modul PFC200 s procesory Cortex A8 je kompatibilní se všemi řídicími jednotkami a moduly ze systému WAGO-I/O-SYSTEM 750. Díky absenci ventilátoru a baterie a využívání paměti SDHC procesorové moduly navíc nevyžadují údržbu a jsou mimořádně robustní.

Modul PFC200 lze konfigurovat prostřednictvím integrovaného webového serveru a webového administračního rozhraní, prostřednictvím programovacího prostředí CODESYS dle normy IEC 61131-3 a také pomocí konfiguračního dialogu přímo v konzoli systému Linux®. Nepotřebujete tak specifické znalosti operačního systému. Nová řada procesorových modulů je vybavena dvěma porty Ethernet a v závislosti na variantě také dalšími komunikačními zařízeními: RS-232/RS-485, CAN, CANopen nebo Profibus DP Slave. Za účelem komunikace s nadřazenými systémy podporuje modul PFC200 protokoly DHCP, DNS, SNTP, FTP, TELNET, HTTP a Modbus TCP/UDP. Bezpečné připojení prostřednictvím HTTPS nebo FTPS pak umožňují standardně dostupné protokoly SSH a SSL/TLS.

Více informací o modulech PFC200
 
 
Reklama