Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Premiér navštívil závod Schneider Electric v Písku

V pátek, 24.května navštívil premiér Petr Nečas v rámci návštěvy Jihočeského kraje výrobní závod společnosti Schneider Electric.

Závod nacházející se v písecké průmyslové zóně se řadí se šesti sty zaměstnanci mezi nejvýznamnější zaměstnavatele jihočeského kraje. Během oběda podiskutoval s představiteli Schneider Electric o zásadních tématech a aktualitách týkajících se obchodních a výrobních aktivit Schneider Electric v České republice. Generální ředitel pro Českou a Slovenskou republiku Jaroslav Žlábek a člen představenstva výrobního závodu Lukáš Šperl jakožto hlavní představitelé českého zastoupení Schneider Electric představili Petru Nečasovi významné projekty, z nichž největší pozornost vzbudil projekt „Energy efficiency“. Premiér ocenil reálnou úsporu energií na úrovni 30 % díky inteligentnímu řešení komponent a systémů společnosti. Schneider Electric je tradičním předním výrobcem elektrotechnických komponent a v posledních desetiletích také dodavatel kompletních řešení v oblasti efektivního řízení energií.

Během prohlídky závodu měl pan premiér možnost se seznámit s prací některých zaměstnanců výrobního závodu a poznat stěžejní produkty výrobního programu písecké továrny. Jeho návštěva se tak stala symbolickou součástí oslav dvacátého výročí existence Schneider Electric na českém trhu.



Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama