Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Připojovací adaptér WINSTA®: Zásuvné připojení krabic do dutých stěn

S novými připojovacími adaptéry pro krabice do dutých stěn Attema lze spínače a zásuvky plně integrovat do zásuvné elektroinstalace.

Podíl zásuvné elektroinstalace v budovách se neustále zvyšuje: svítidla, systémové rozvaděče a mnoho dalších komponent je již po dlouhou dobu k dispozici s odpovídajícím rozhraním. Konvenčním způsobem bylo doposud nutné připojovat už jen spínače a zásuvky. Společnost WAGO na tuto skutečnost zareagovala a vyvinula připojovací adaptér pro krabice do dutých stěn nizozemského výrobce Attema. Nové komponenty z konektorového systému WINSTA® lze přizpůsobit a vyrobit i pro krabice do dutých stěn jiných výrobců.

Konektorový systém WINSTA®

WAGO WINSTA® je konektorový systém optimálně navržený pro požadavky domovní instalace. Tvoří elektrické rozhraní od zásobování energií a její distribuce až po spotřebiče, přičemž do jeho působnosti spadá i informační technika. S řadami WINSTA® MINI, MINI special, MIDI, MIDI special, Maxi, RD, KNX a IDC lze elektroinstalaci zhotovit zasunutím, díky čemuž je bezpečná, bezchybná a rychlá.

WINSTA® – dokonalé zapojení!

Více informací o WAGO WINSTA®

WAGO WINSTA<sup>®</sup> konektorový systém připojovací adaptér pro krabice do dutých stěn
WAGO WINSTA®
 
 
Reklama