Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky od WAGO Elektro

Bezpečný sběr binárních signálů „Ex i“ na osmi kanálech. Jak s dokonalou flexibilitou integrovat sběrnici CAN. Safety společně s Ex - modul kombinující funkční bezpečnost s jiskrovou bezpečností.

Bezpečný sběr binárních signálů „Ex i“ na osmi kanálech

V souladu se standardem NAMUR: WAGO rozšířilo své portfolio „Ex i“ o binární vstupní modul s osmi kanály.

Vysoká hustota integrace na konstrukční šířce 24 milimetrů: Osmikanálový binární vstupní modul 750-439 snímá binární signály NAMUR senzorů používaných v prostředí s nebezpečím výbuchu zóny 0 nebo 1. Kromě senzorů NAMUR a optoelektronických členů je možné se zachováním jiskrové bezpečnosti připojit mechanické kontakty a další ovládací prvky.

Jak s dokonalou flexibilitou integrovat sběrnici CAN

Nezávislost na úrovni technologie i automatizace: Nový I/O modul 750-658 umožňuje k systému WAGO-I/O-SYSTEM 750 připojovat zařízení pro procesní instrumentaci využívající sběrnici CAN.
čtyřkanálový binární vstupní modul kombinuje v jediném I/O modulu ze
systému WAGO-I/O-SYSTEM 750 funkční bezpečnost s jiskrovou bezpečností
WAGO-I/O-SYSTEM 750

Nový I/O modul pro CAN podporuje druhou vrstvu standardu CAN, díky čemuž se vyznačuje mimořádnou flexibilitou na úrovni technologie: Modul lze integrovat do sítě CANopen, SAE-J1939 nebo DeviceNet; specifické funkce jednotlivých protokolů je možné realizovat prostřednictvím aplikačního programu. Na úrovni automatizace pak WAGO-I/O-SYSTEM 750 nabízí velký výběr procesorových a komunikačních modulů pro takřka každou průmyslovou sběrnici.

Safety společně s Ex i: jeden modul, dvojí bezpečnost

Nový čtyřkanálový binární vstupní modul kombinuje v jediném I/O modulu ze systému WAGO-I/O-SYSTEM 750 funkční bezpečnost s jiskrovou bezpečností.

Zaručená bezpečnost na šířce pouhých 24 milimetrů: Modul 750-663 pro aplikace PROFIsafe se uplatní všude, kde je požadována bezpečnost osob v prostředí s nebezpečím výbuchu zón 0 a 1.


 
 
Reklama