Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Petr Špinar nastupuje do Schneider Electric

Společnost Schneider Electric posiluje své vedení. Na pozici Obchodní ředitel - Buildings & IT Business pro Českou republiku a Slovensko nastupuje od 8. března pan Petr Špinar.

Petr Špinar Obchodní ředitel - Buildings & IT Business pro Českou republiku a Slovensko Schneider Electric
Petr Špinar

Do Schneider Electric přichází ze společnosti CSC Computer Science Corporation, kde od roku 2010 působil na pozici Managing Director pro východní Evropu a zároveň jako Head of Public and Defense Eastern Europe. Předtím působil pět let ve vedení společnosti Motorola, kde měl rovněž na starosti rozvoj obchodu v regionu střední a východní Evropy. Před svým příchodem do společností Motorola pracoval více než devět let v Hewlett-Packard jako ředitel pro partnerské aktivity v regionu EMEA.

Špinar vystudoval Vysoké učení technické v Brně, fakultu elektrotechniky a komunikace se zaměřením na metody technické kybernetiky a měření.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama