Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalibrátor smyček Fluke 709H HART Fluke Corporation

Zkracuje dobu měření, umožňuje napěťové nebo proudové měření smyčky a napájení smyčky. Přesností 0,01 % naměřené hodnoty je nejlepší ve své třídě.

Fluke 709H ideální pro procesní techniky, kteří potřebují přesný kalibrátor smyček a komunikátor HART v jediném kompaktním, odolném a spolehlivém přístroji.

Fluke 709H podporuje vybranou sadu univerzálních a běžně používaných povelů HART. V režimu komunikátoru je uživatel schopen provádět odečet základních informací o zařízení, provádět diagnostiku a kalibraci na většině převodníků s podporou rozhraní HART. V minulosti toto bylo možné provádět pouze pomocí komunikátoru určeného speciálně k tomuto účelu, pomocí špičkového multifunkčního kalibrátoru nebo pomocí notebooku s modemem HART. Je také vybaven vestavěným přepínatelným 250ohmovým rezistorem pro komunikaci HART při ladění smyčky.

Kalibrátor smyček Fluke 709H HART Fluke Corporation
Kalibrátor smyček Fluke 709H HART Fluke Corporation

Model 709H a model 709 bez rozhraní HART jsou vybaveny intuitivním rozhraním s jednoúčelovými tlačítky, modulátorem ovládaným otočným přepínačem Quick-Set a jednoduše se připojitelnými dvěma vodiči, což usnadňuje a urychluje měření. Jednoúčelová tlačítka rozpětí 0–100 procent a 25procentních kroků usnadňují a urychlují testování. Nárůst a automatické nastavování stupňů umožňuje technikům provádění testování na dálku a být „na dvou místech současně“.

Volitelný software 709H/TRACK s komunikačním kabelem může dokumentovat měření mA a parametry převodníku HART a odesílat výsledky do počítače.

 
 
Reklama