Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prague Fire & Security Days 2013 (FSDays 2013) opět v září v Praze

Základní dlouhodobou koncepcí FSDays je zcela ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím.

Prague Fire & Security Days 2013 (FSDays 2013) se uskuteční 17. – 21. 9. 2013 v PVA EXPO PRAHA opět souběžně se stavebním veletrhem FOR ARCH 2013.

Přípravy již 5. ročníku FSDays 2013 jsou v plném proudu. Po velmi úspěšném a mimořádně pozitivně hodnoceném předchozím ročníku, který se konal poprvé v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, souběžně s největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR, FOR ARCH a který zásadně a významně rozšířil cílovou skupinu odborných návštěvníků a zákazníků vystavovatelů FSDays především z řad architektů, projektantů, stavebních společností, developmentu, ale i zástupců bytových družstev a sdružení nájemníků či vlastníků domů (shlédlo jej 69.357 návštěvníků!), připravil organizátor FSDays 2013, společnost Mascotte s.r.o., svým vystavovatelům a návštěvníkům akce opět tento termínový a prostorový souběh.

Základní dlouhodobou koncepcí FSDays je zcela ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím, které se do budoucna stane tradičním a bezesporu i jediným vhodným pro celý bezpečnostní obor a také místem pro kvalitní a prestižní prezentaci nejnovějších bezpečnostních systémů jednotlivých značek v moderním, největším pražském veletržním areálu.

Hlavním tématem 5. ročníku FSDays 2013 je "Digitální bezpečnost". Novinkou letošního ročníku bude umístění VŠECH společností, které budou na tomto výstavním komplexu prezentovat protipožární a zabezpečovací techniku, systémy a služby "pod jednu střechu", tj. do stejné výstavní haly "FSDays", navíc v nejbližším možném sousedství firem z příbuzných oborů - elektro, inteligentního bydlení a digitální domácnosti.

1. uzávěrka přihlášek je již 28. 2. 2013.


 
 
Reklama