Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová verze softwaru Vijeo Citect 7.30 uvolněna

Schneider Electric uvádí na trh novou verzi operátorského systému Vijeo Citect 7.30, který je součástí konceptu PlantStruxure.

Vijeo Citect 7.30 přináší významné inovace v těchto oblastech:
  • Objektová orientace a uplatnění modelu „zařízení“ (equipment).
  • Alarmový systém včetně záznamu SOE.
  • Nové knihovny a šablony.
  • Monitorování energií.
  • Otevřenost systému.

Pro oblast procesního řízení je klíčový pohled dle typu využívaných zařízení a možnost zobrazení stromové struktury tzv. hierarchie jednotlivých objektů. Tyto požadavky Vijeo Citect 7.30 plně uspokojuje. Obsluha díky němu získá zjednodušený, logický a přehledný pohled na řízenou technologii a může snadno filtrovat alarmy i události.

Nový alarmový systém softwaru Vijeo Citect 7.30 nabízí kompletní pohled na historii záznamů a sledy událostí – tzv. SOE. Je zde využito záznamu časové značky s přesností na 1 ms na úrovni PAC u nových v/v modulů Modicon M340 „ERT“ a Modicon Quantum, která se přenáší přes OFS server.

Vijeo Citect 7.30 součást konceptu PlantStruxure Schneider Electric
Nová verze operátorského systému Vijeo Citect 7.30 ke stažení

Plánovací systém Vijeo Citect 7.30 umožňuje optimalizaci plánování technologického procesu nebo řízení budov v kontextu hierarchie jednotlivých objektů.

Vijeo Citect 7.30 ve spojení s doplňkovou aplikací +PowerConnect dokáže zobrazit jak aktuální informace o okamžité spotřebě, tak detailní údaje z měřicího zařízení – včetně analýzy naměřených hodnot.

Velkou výhodou je úzká integrace softwarů Vijeo Citect a Vijeo Historian, která citelně zkracuje čas na přípravu aplikací. Nový licenční model pak nabízí uživatelům (kteří nemají zájem o hardwarový USB klíč) možnost využít tzv. Soft Key.

Více informací o nové verzi Vijeo Citect 7.30


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama