Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh AMPER – jednička v oblasti elektrotechniky

Mezinárodní veletrh elektroniky, elektrotechniky a dalších technických inovací AMPER 2013, pořádaný společností Terinvest návštěvníky opět překvapí zajímavým doprovodným programem.

Logo AMPER 2013

Mezinárodní veletrh elektroniky, elektrotechniky a dalších technických inovací AMPER se pyšní svou dlouholetou působností, vysokým počtem spokojených návštěvníků a světoznámou delegací představitelů vystavovaných firem. V současné době jde o nejvýznamnější elektrotechnický veletrh v České republice, který svým obchodním významem zasahuje do celé střední a východní Evropy. Hlavním cílem pořadatelů a vystavujících subjektů je pozitivní prezentace trendů, technických novinek všech zastoupených oborů, z nichž dominují elektro-energetika, elektroinstalační technika a inteligentní elektroinstalace, automatizace a elektronické součástky.

Jubilejního ročníku AMPER 2012 se účastnilo přes 43.000 návštěvníků. Na výstavní ploše o rozměru 13.800 m2 byly rozprostřeny dokonalé stánky s exponáty od více než šesti set vystavovatelů z 22 zemí světa. Zahraniční účast tvoří v průměru 20% vystavujících firem a 9% návštěvníků, profesní strukturu návštěvnosti pak reprezentují odborníci z řad techniků, elektrotechniků, projektantů, konstruktérů, obchodníků a více než 25% vedoucích pracovníků.

Společnost TERINVEST bude mít své návštěvníky opět čím překvapit. V rámci letošního veletrhu proběhne prestižní soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER 2013, po celou dobu budou probíhat odborné přednášky, tematické prezentace a diskuze. Připravena je i novinka v podobě multimediálního centra s doprovodným programem v hale P.

Letošní ročník oblíbeného mezinárodního veletrhu elektroniky, elektrotechniky a dalších technických inovací AMPER se uskuteční ve dnech 19. - 22. března 2013 na výstavišti BVV Brno.

Mezinárodní veletrh elektroniky, elektrotechniky a dalších technických inovací AMPER 2013

Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama