Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak uspořit v domácnosti - účinnou regulací

Automaticky regulovaná domácnost poskytuje nejen zvýšený komfort bydlení, ale i úsporu energie a nákladů na provoz spotřebičů. Tématická výstava do 31.1.2013 v Praze.

Centrum energetického poradenství dlouhodobě podporuje implementaci chytrých prvků do domácí elektroinstalace a regulaci jednotlivých systémů, např. vytápění, osvětlení, zabezpečovací technika, audio/video apod.
Důkazem toho je celá jedna část Centra energetického poradenství PRE nazvaná Inteligentní domácnost, která pracuje na systému KNX, což je otevřená platforma pro chytré řízení domácnosti. Takto automaticky regulovaná domácnost poskytuje nejen zvýšený komfort bydlení, ale i úsporu energie a nákladů na provoz spotřebičů.

Praktické ukázky

Jelikož neexistuje pouze jeden systém, ale je jich na trhu celá řada, rozhodli jsme se uspořádat krátkodobou výstavu (od 5.11. 2012 – 31.1. 2013), která přiblíží další z nich.
V rámci této výstavy můžete kromě Chytrého rozváděče firmy Sup Technik vidět systém firmy ENcontrol, tzv. Power balancer nebo systém chytrého měření pomocí chytrého elektroměru, který testuje naše dceřiná společnost PRE měření.


Otevírací doba a dopravní spojení
  • Pondělí: 10:00 - 18:00
  • Úterý: 10:00 - 18:00
  • Středa: 10:00 - 18:00
  • Čtvrtek: 10:00 - 18:00
  • Pátek: 10:00 - 18:00

A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...

 
 
Reklama