Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh AMPER - jednička v oblasti elektrotechniky

21. ročník veletrhu se koná v termínu 19. - 22. 3. 2013 na brněnském Výstavišti, nyní je přihlášeno je přihlášeno přes 400 vystavovatelů.

Mezinárodní veletrh AMPER je nejvýznamnějším elektrotechnickým veletrhem nejen v České republice a na Slovenku, ale svým rozměrem, tradicí a prestiží se řadí mezi jeden z nejuznávanějších průmyslových veletrhů ve střední a východní Evropě. Pravidelně se jej účastní více než 600 vystavovatelů a 40 000 návštěvníků. Zahraniční účast tvoří přes 20% prezentujících firem a 9% návštěvníků. Profesní strukturu návštěvnosti tvoří odborníci z řad techniků a elektrotechniků, projektantů, konstruktérů, obchodníků a více než 25% návštěvníků s rozhodovací pravomocí z řad managementu firmy.

Přípravy 21. ročníku veletrhu jsou v plném proudu a v tuto chvíli je přihlášeno přes 400 vystavovatelů, reprezentující veškeré zastoupené obory. Hlavními oblastmi veletrhu je elektrotechnika, elektronika, automatizace a komunikace a obory úzce související. Kromě těchto tradičních a klíčových průmyslových oblastí veletrhu bylo ve spolupráci s renomovanými odborníky rozšířeno oborové rozložení veletrhu například o sekci přenosu elektrické energie (smart grids), napájecích soustav, elektrických pohonů vozidel, organické a tištěné elektroniky, speciálních elektrotepelných zařízeních, identifikačních a kamerových systémů v průmyslu nebo okruh služeb v oblasti osvětlování (výpočty, návrhy, revize, sběr a recyklace).

Kromě expozic vystavovatelů, bude pro návštěvníky připraven bohatý odborný doprovodný program, tvořený odbornými semináři, konferencemi, školeními, specializovanými fóry a setkáními.

Tento každoroční svátek všech elektrotechniků se bude konat v termínu 19. - 22. 3. 2013 na brněnském Výstavišti, které vystavovatelům již po třetí nabízí kvalitní veletržní servis na evropské úrovni a zázemí nejmodernějších hal P, F a V.

Více informací o veletrhu AMPER 2013 naleznete na www.amper.cz.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama