Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Svorky pro převodník proudu doplňují program řadových svorek

Společnost WAGO rozšiřuje svůj program řadových svorek TOPJOB®S o výrobky pro snadné měření v obvodech převodníků proudu a k jejich automatickému zkratování.

Nové rozpojovací a měřicí svorky řady 2007 byly koncipovány speciálně pro použití v obvodech převodníků proudu a napětí. Jsou synonymem vysoké funkčnosti při nejmenších rozměrech – jejich délka činí pouze 99,6 mm a šířka 8,0 mm. Intuitivní a pohodlnou obsluhu zajišťuje oranžová odpojovací páčka: jejím zavřením se převodník automaticky zkratuje vloženým můstkem. Díky otevřenému provedení, které je přesto chráněno před nebezpečným dotykem, lze snadno a bezpečně rozpoznat stav zapojení. Řadu 2007 završují průchozí svorky a svorky PE se stejnou konturou. Všechny svorky jsou dimenzovány na 30 A a 500 V dle IEC, resp. 300 V dle UL. Maximální jmenovitý průřez činí u vodičů s dutinkou 6 mm² (AWG 10), u plných a jemně laněných vodičů pak 10 mm² (AWG 8). „Svorky pro převodník proudu TOPJOB®S spojují vysokou funkčnost, jako je automatické zkratování převodníku, s velice kompaktním provedením,“ říká Burkhard Niemann, produktový manažer divize ELECTRICAL INTERCONNECTIONS ve společnosti WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG.

Systém řadových svorek TOPJOB®S

S rozsahem průřezů od 0,14 mm² do 95 mm² představuje program TOPJOB® S společně s programem POWER CAGE CLAMP systém řadových svorek s největším výběrem výrobků pro průmysl, budovy i dopravu. Řadové svorky TOPJOB®S jsou díky připojovací technice CAGE CLAMP®S nejmenší komponenty pro nosnou lištu DIN 35 na trhu. Jsou vhodné pro všechny druhy vodičů; plné a jemně laněné vodiče s dutinkou lze kromě toho zapojit přímo. Systém řadových svorek TOPJOB® S završuje nejrychlejší a nejhospodárnější popisovací systém a rozsáhlý systém můstků pro všechny myslitelné aplikace.

Svorky pro převodník proudu ze systému řadových svorek  TOPJOB®S od společnosti Wago

 
 
Reklama