Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadné vzájemné řadové propojení LED desek

S novými propojovacími prvky pro svorky na desky plošných spojů SMD řady 2060 od společnosti WAGO je možné s minimální námahou propojovat desky plošných spojů.

S řadou 2060 je možné LED moduly klasicky propojit vodiči, nebo je jednoduše řadově propojit pomocí nově vyvinutého propojovacího prvku. Tímto způsobem se dá bez problémů do svazku vzájemně spojit více LED modulů. Výsledkem je vyšší úspora nákladů a času. Nové propojovací prvky lze používat se všemi svorkami řady 2060. Zvláštní variantou řady 2060 je nová dvoupólová svorka s roztečí 8 mm. Tato speciální svorka umožňuje realizovat aplikace s vyšším návrhovým napětím do 630 V/6 kV/2 (kategorie přepětí III).

Řada 2060 je synonymem vysokého pohodlí a kompaktnosti: Připojování vedení zjednodušují ovládací tlačítka. Nízká konstrukční výška pouhého 4,5 mm je přizpůsobena LED aplikacím i požadavkům průmyslové výroby.
Svorky řady 2060 jsou k dispozici v jednopólovém, dvoupólovém a třípólovém provedení. Díky možnosti vzájemného řadového propojení bez ztráty pólu se s těmito svorkami dá realizovat jakýkoli počet pólů.

Další informace o řadě 2060

Svorky řady 2060 od společnosti Wago k propojování LED modulů vodiči

 
 
Reklama