Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová dvoupatrová svorka: dvě patra, mnoho možností

Mimořádně hospodárná: Novou dvoupatrovou svorku ze systému řadových svorek TOPJOB®S uvádí společnost WAGO na trh v rozmanitých variantách.

Dvoupatrová svorka řady 2002 se vyznačuje tím, že je možné individuálně kombinovat funkce horního a spodního patra. Zatímco se například horní patro používá jako rozpojovací nebo pojistková svorka, může spodní patro sloužit jako průchozí svorka nebo svorka pro ochranný vodič. Díky této flexibilitě je nová svorka zajímavá pro celou řadu oblastí použití: pro obecnou výrobu skříňových rozvaděčů či pro procesní měřicí techniku.

Dvoupatrové svorky o šířce 5,2 mm jsou dimenzovány na 24 A (s rozpojovací funkcí 16 A) a 400 V dle IEC a 300 V dle UL. Provedení s funkcí rozpojovací svorky je na horním patře vybaveno odpojovací páčkou, provedení s funkcí pojistkové svorky, jež disponuje stejnou konturou, je naopak vybaveno výklopným držákem pojistek (vhodným pro pojistky 5 × 20 mm). Mezi další varianty patří mimo jiné dvoupatrová průchozí svorka a dvoupatrová svorka na čtyři vodiče s interním propojením. Díky stejné kontuře je možné dvoupatrovou svorku horizontálně propojit s dalšími řadovými svorkami TOPJOB®S: spodní úroveň potenciálu s třípatrovými svorkami a horní úroveň potenciálu s dvoupatrovými svorkami.

Systém řadových svorek TOPJOB®S

Systém řadových svorek TOPJOB®S

S rozsahem průřezů od 0,14 mm² do 95 mm² představuje program TOPJOB® S společně s programem POWER CAGE CLAMP systém řadových svorek s největším výběrem výrobků pro průmysl, budovy i dopravu. Řadové svorky TOPJOB®S jsou díky připojovací technice CAGE CLAMP®S nejmenší komponenty pro nosnou lištu DIN 35 na trhu. Jsou vhodné pro všechny druhy vodičů; plné a jemně laněné vodiče s dutinkou lze kromě toho zapojit přímo. Systém řadových svorek TOPJOB® S završuje nejrychlejší a nejhospodárnější popisovací systém a rozsáhlý systém můstků pro všechny myslitelné aplikace.


 
 
Reklama