Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komponenty Linect® pro trojfázový proud

Speciálně pro trojfázový proud: Portfolio Linect® firmy WAGO rozšiřuje svorka pro připojení svítidla řady 294 Linect® a konektor WINSTA® T řady 770.

S novými komponentami Linect® pro aplikace pracující s trojfázovým proudem je nyní možné pomocí konektorů jednoduše připojovat i osvětlovací systémy s třístupňovým zapojením. Díky tomu lze ještě snadněji a rychleji realizovat světelná řešení například nákupních středisek nebo sportovišť.

Zásuvné připojení svítidel zajišťuje nový konektor Linect® T řady WINSTA® 770. S připojovacím průřezem do 4 mm2 činí maximální jmenovitý proud 25 A. Díky tomu je možné bez problémů realizovat dlouhé trasy vedení, které ve velkých projektech nejsou ničím neobvyklým.

novou pětipólovou svorku pro připojení svítidla Linect® Wago.

Pro světelný průmysl vyvinula firma WAGO také vhodný doplněk: novou pětipólovou svorku pro připojení svítidla Linect®. Je určena pro konvenční připojování plných, jemně laněných a vícedrátových vodičů o průřezu od 0,5 mm2 do 2,5 mm2. Maximální jmenovitý proud činí 24 A. Svorka pro připojení svítidla řady 294 Linect® je k dispozici s různými variantami PE. Jako příslušenství je k dispozici naklapávací odlehčení tahu.


 
 
Reklama