Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní budovy: První číslo nového časopisu je na světě!

První číslo časopisu Inteligentní budovy se nese ve znamení diskuze o tom, co je to inteligentní stavba. Zaměřili jsme se také na situaci oboru v České republice a v zahraničí.

Inteligentní budovy – tak zní název nového titulu vydavatelství Trade Media International. První číslo časopisu vychází 17. září a jeho cílem je stát se pravidelným zdrojem informací o současných technologiích (nejen) pro stavební inženýry.

„Inteligentní budovy zajišťují optimální vnitřní prostředí a komfort prostřednictvím stavebních konstrukcí, řídicích systémů, služeb a managementu. Ve stejnojmenném časopise se budeme věnovat novým technologiím, stavebním postupům nebo energetické úspornosti inteligentních budov,“ uvedl vydavatel Milan Katrušák.

První číslo časopisu Inteligentní budovy se nese ve znamení diskuze o tom, co je to inteligentní stavba. „Oslovili jsme řadu odborníků a požádali je, aby se s námi podělili o to, jak chápou inteligentní budovu, co ji charakterizuje a co ji utváří. Zaměřili jsme se také na situaci oboru v České republice a v zahraničí,“ sdělila šéfredaktorka Jana Poncarová.

Časopis Inteligentní budovy bude čtenářům přinášet řadu odborných a prakticky zaměřených článků. V prvním čísle nového titulu najdou zájemci o inteligentní budovy například rozsáhlý článek o LED osvětlení z pera energetického poradce Karla Murtingera. Inteligentní budovy budou zpočátku vycházet jako čtvrtletník. „Časopis bude zájemcům distribuován bezplatně, podobně jako je tomu i u našich dalších našich periodik. Vedle toho bude k dispozici na mnoha oborových veletrzích a konferencích,“ oznámil Lukáš Smelík, který má na starosti marketing.

Co najdete v zářijovém čísle časopisu Inteligentní budovy?

  • Debatu o inteligentních budovách
  • Co nedá inženýrům v noci spát?
  • LED osvětlení v inteligentních budovách
  • Tipy pro efektivitu datových center
  • Tepelná čerpadla v inteligentních budovách
  • Výhody bezpečnostních komunikačních systémů
  • Rozhovory se zástupci firem Siemens a Schneider Electric

Jak si časopis objednat?

  • Bezplatné zasílání časopisu objednávejte na jana.poncarova@trademedia.us
  • Časopis najdete také v elektronické podobě na www.inbudovy.cz

Kdy vyjde další číslo?

  • Další číslo časopisu Inteligentní budovy vyjde v prosinci 2012. Věnovat se v něm budeme úsporám vody a zabezpečení budov proti mrazům.
 
 
Reklama