Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktualizovaná verze Firmware Updater nyní jako samostatně intalovatelný SW

Firmware Updater je nástroj pro správu softwarového vybavení v PLC zařízeních typu Tecomat Foxtrot komunikujících po síti Ethernet.

Pomocí Firmware Updater lze jednoduše měnit verze firmwarů centrálních jednotek Foxtrot i k nim připojených periferních modulů na komunikačních sběrnicích TCL2 nebo CIB.

Rádiové moduly RFox nejsou prozatím podporovány.

Díky nově zavedenému systému deskriptorů aplikace umožňuje přehledné zobrazení kompletní sestavy PLC systému formou stromové struktury, což uživateli umožní lepší orientaci při aktualizaci firmwaru vybraného zařízení.

Vše je doplněno informativními texty a obrázky. Kromě zobrazení PLC sestavy ve formě stromové struktury je uživateli nabízena možnost vygenerování kompletního seznamu možných aktualizací firmwaru v celém PLC systému, kdy jedním stiskem tlačítka lze následně provést jejich upgrade na nejnovější dostupnou verzi.

Přístup k novým verzím firmwaru a jiných souborů vydávaných společností Teco a.s. pak zajišťuje systém aktualizací, který na oficiálním FTP serveru společnosti získává informace o nově vydaných verzích. Firmwary a další potřebné soubory se z FTP serveru stahují v kompletních sadách přímo do počítače, což uživateli dává jistotu, že po úspěšné aktualizaci bude mít k jakémukoliv z těchto souborů přístup i v offline režimu.


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama