Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ProServe®míří na internet

Lišty řadových svorek a zásuvné řadové svorky bude v budoucnu možné projektovat a objednávat po internetu prostřednictvím webových stránek WAGO. Online verze bude k dispozici od 4. čtvrtletí 2012.

Na základě projekčního nástroje známého ze softwaru ProServe® vyvíjí firma WAGO aplikaci smartDESIGNER nové generace. Aplikaci nebude třeba lokálně instalovat do počítače či notebooku uživatele. Budoucí online verze se vyznačuje intuitivním ovládáním, díky němuž bude možné ještě rychleji realizovat potřebné projekty a požadované popisky. Všechna data se spravují centrálně na serveru firmy WAGO. Na straně uživatele díky tomu odpadá nutnost instalace, přípravy zákaznických dat i aktualizace softwaru – to vše probíhá automaticky. Používání projekčních nástrojů je jako obvykle bezplatné, stačí se krátce zaregistrovat. Stejně jako nadále dostupná verze na CD disponuje i tento program rozhraními, která zajišťují komunikaci se všemi běžnými CAE systémy.

Demoverzi nové aplikace smartDESIGNER představila společnost WAGO na letošním frankfurtském veletrhu Light & Building a na hannoverském Průmyslovém veletrhu. Pomocí tohoto online konfigurátoru bude v budoucnu možné konfigurovat a prostřednictvím webových stránek objednávat také specifické zákaznické popisky na popisovacích kartách (WMB-Inline). Online verze bude k dispozici od 4. čtvrtletí 2012 a primárně bude určena pro konstruování a projektování elektroinstalací a pro výrobu skříňových rozvaděčů.

software <strong>ProServe<sup>®</sup></strong> firmy WAGO aplikaci <strong>smartDESIGNER </strong>nové generace

 
 
Reklama