Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

OSRAM rozšiřuje řadu venkovních LED svítidel NOXLITE

Novinkou je zahradní svítidlo Noxlite LED Garden Spot Mini, které přidává večerní světlo do zahrady, na balkón a okolo domu. Dalšími novinkami jsou bílé a stříbrné varianty produktů Noxlite LED Wall a Noxlite LED Spot.

Noxlite LED GARDEN Spots Mini Terrasse

S nadcházejícím létem rozšiřuje společnost OSRAM svou řadu venkovních LED svítidel Noxlite.

Zahradní svítidla Noxlite LED Garden Spots Mini jsou vybavena nejnovější LED technologií, díky níž mají dlouhou životnost, vysokou energetickou účinnost a extrémní odolnost. Jsou určeny pro použití na zahradě, balkóně, terase, ale také jako osvětlení příjezdových cest nebo jako náladové osvětlení. Instalace svítidel je jednoduchá a snadná. Lze ji provést s použitím lepicí podložky, šroubů nebo kolíků. Balení obsahuje devět LED zdrojů s desetimetrovou napájecí šňůrou a zástrčkou. Počet zdrojů lze navýšit až na 18. Barevné provedení: bílá.

Řady flexibilních venkovních svítidel Noxlite LED Wall a Noxlite LED Spot jsou nyní nově k dostání také v bílém a stříbrném provedení. Obě řady jsou v současnosti k dostání v barvě šedá. Tato svítidla lze používat na zahradě, balkóně nebo třeba na příjezdových cestách. Všechna svítidla z řady Noxlite jsou vybavena nejnovější LED technologií a lze je snadno instalovat na zeď. Svítidla jsou k dispozici také se senzory pohybu a světla.

Noxtlite LED Wall Silver
Noxlite LED Spot White

 
 
Reklama