Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius představuje nový milník na solárním trhu

Na veletrhu Intersolar 2012 bude představen centrální střídač Fronius Agilo 100.0 - první centrální střídač této výkonnostní třídy, který může být instalační firmou kompletně instalován, uveden do provozu i servisován.

Společnost Fronius, která je proslulá špičkovou kvalitou svých výrobků, prezentuje svůj nejnovější technologický milník na veletrhu Intersolar 2012. Ve dnech 13. až 15. června bude veřejnosti představen centrální střídač Fronius Agilo 100.0. Tento střídač společně se zařízením Fronius String Control, upraveným podle požadavků zákazníků, a odpovídajícím balíčkem služeb přináší promyšlenou celkovou koncepci pro komerční a průmyslové aplikace.

Na ploše 512 m2 předvede divize Solární elektronika Fronius, která v roce 2012 zároveň oslaví 20leté výročí svého založení, vedle mnoha dalších výrobních novinek poprvé také „Dům budoucnosti“ – pilotní projekt energeticky autonomního rodinného domu.

Společnost Fronius představuje nový milník: centrální střídač Fronius Agilo 100.0

Fronius Agilo 100.0 je prvním centrálním střídačem ve své výkonnostní třídě, který může být instalační firmou kompletně instalován, uveden do provozu i servisovánFronius Agilo 100.0

Na veletrhu Intersolar 2012 představí společnost Fronius mezinárodní veřejnosti nový centrální střídač Fronius Agilo. „Fronius Agilo 100.0 je první centrální střídač této výkonnostní třídy, který může být instalační firmou kompletně instalován, uveden do provozu i servisován,“ vysvětluje jedinečnou vlastnost střídače Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektronika, Fronius International.

Třífázový přístroj se díky svému výkonu 100 kW (kilowatt) optimálně hodí pro průmyslové a obchodní fotovoltaické systémy. I přes vysoký výkon patří tento střídač s hmotností 850 kg k nejkompaktnějším ve své třídě. Jedinečné integrované technologie pro těžkotonážní dopravu zajišťují vysokou flexibilitu po celou dobu transportu, od dodávky až po zajištění na místě instalace.

Maximální účinnost 97,2 procent je zárukou nejvyšších výnosů. Fronius Agilo je kompatibilní s datovým komunikačním systémem pro kontrolu fotovoltaických systémů Fronius DATCOM. Předsériové testy pro zajištění vysokých kvalitativních nároků již byly zahájeny.

Více informací o centrálním střídači Fronius Agilo 100.0
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama