Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AXIMA – elektrotechnický velkoobchod na veletrhu AMPER 2012

Tradiční dodavatel elektrotechnického materiálu, společnost AXIMA, spol. s r. o., letos představí na veletrhu AMPER v Brně novinky ve svém portfoliu zaměřené na průmyslovou automatizaci.

Z oblasti detekce stojí za pozornost nové řady optických, ultrazvukových snímačů a kamerových senzorů německého výrobce SENSOPART, které nacházejí využití zejména v automobilovém, strojírenském, potravinářském a nápojovém, kovozpracujícím, obalovém průmyslu, v kosmetické, farmaceutické výrobě, či výrobě elektronických zařízení, logistice a robotice. Oživení expozice přinesou ukázky konkrétních aplikací produktů vyrobené na zakázku – pomocí kamerového senzoru VISOR V10 předvedeme zařízení detekující celistvost výrobků a potenciál vyhodnocovacích metod; s použitím kamerového senzoru FA45 pak možnosti kontroly kvality výrobků.

Sortiment napájecích zdrojů reprezentují průmyslové zdroje a DC/DC měniče značek Power-One, AXIMA, Excelsys, využitelné napříč všemi průmyslovými segmenty a navíc svými parametry vyhovující náročným normám platným v kolejových aplikacích, případně v medicínském prostředí.

Novinkou v našem portfoliu jsou bohaté variace průmyslových rozváděčových topení německého výrobce RO/SE.

Prezentaci doplní tradiční sortiment optické a akustické signalizace značky WERMA; návštěvníkům představíme bezdrátovou informační síť jako jednoduchou cestu ke zvýšení produktivity strojů a úspoře nákladů a některé typy netradičních signalizačních zařízení. Značka WERMA přináší nadstandard v uživatelsky přívětivém ovládání signalizačních sloupků pomocí USB portu.

V expozici nebudou chybět ani zástupci plastových a kovových ochranných systémů vodičů značek Adaptaflex, Harnessflex, Kopex, Kopex-Ex, Elkay zastřešených silnou skupinou Cable Management Products.

 
 
Reklama