Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jablotron se zúčastní veletrhu Pragoalarm 2012

Jablotron představí své unikátní celkové řešení zabezpečení a speciální nabídku pro zástupce obcí, bytových družstev a společenství vlastníků.

Jablotron se zúčastní 19. ročníku mezinárodního veletrhu zabezpečení a požární ochrany Pragoalarm/Pragosec. Veletrh se bude tradičně konat na Výstavišti v Holešovicích od 5. do 7. června.

Vzhledem k novému formátu veletrhu se Jablotron rozhodnul představit široké veřejnosti své, a ve světě unikátní, celkové řešení zabezpečení. To je realizováno garantovaným spojením dodávky kvalitního alarmu, profesionální montáže, nepřetržitého dohledu a zásahu při poplachu.

Pro zástupce obcí, bytových družstev a společenství vlastníků bude předvádět řešení zabezpečení speciálně připravená na míru jejich potřebám. Zároveň bude na stánku přítomen specialista pro zodpovídání dotazů projektantů a stavebníků. Z oblasti alarmů vystaví svou novinku - hybridní alarm JABLOTRON 100 s převratným systémem ovládání. A zájemcům o služby bezpečnostního centra ukáže svou technologii vzdáleného dohledu s ukázkou řešení poplachu a poodkryje novinky spojené s řízením zásahu. .

 
 
Reklama