Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jablotron rozšířil pole působnosti

Tradiční český výrobce alarmů Jablotron zahájil začátkem listopadu provozování vlastního Bezpečnostního centra. Pod jednou značkou tak nabídne nejen produkty, ale i služby související s ochranou majetku a zdraví.

Jablotron otevřením Bezpečnostního centra pod jednou značkou nabídne nejen produkty, ale i služby související s ochranou majetku a zdraví. Završil tak restrukturalizaci holdingu započatou loni, kdy investoval do nákupu předních poskytovatelů služeb pultu centrální ochrany, společností SV­-AGENCy a JABLOSEC (dříve divize ADT Security Center společnosti Tyco International), které sfúzovaly do společnosti JABLOTRON SECURITy.

Cílem je nabídnut zákazníkovi kompletní ochranu. To znamená ne­jen důmyslnou techniku, ale i kvalitní a spolehlivé služby od jasně definovaného a spolehlivého dodavatele.

V Česku se v této oblasti jedná o unikátní propojení výroby a poskytování následných služeb pod jednou značkou.

Jablotron má v České republice síť téměř 3 000 certifikovaných montérů alarmů. Výjezd v případě poplachu poskytuje více než stovka spolupracujících regionálních zásahových agentur.

JABLOTRON SECURITy a. s. má 183 zaměstnanců a v tuto chvíli střeží více než 16 000 objektů, z nichž se přibližně 75 % nachází v Praze a okolí. Společnost vznikla sloučením společností JABLOSEC s.r.o. se a SV­-AGENCy a. s. a následním přejmenováním SV­-AGENCy na JABLOTRON SECURITy.

 
 
Reklama