Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na školení Domat Control System

Letos znovu Domat připravil cyklus školení pro oborníky z oboru MaR. Podrobná témata jednotlivých školení najdete zde

Školení

Všechna školení probíhají ve školicím středisku Klecany, Třebízského náměstí 424. Podrobnosti a kontakty pro přihlášení najdete na www.domat.cz.

14. 9. 2011 - Komunikace protokolem Modbus
Není to tak těžké! Ukážeme si, jak protokol vypadá, až na úroveň jednotlivých bytů, řekneme si, co je to modbusová tabulka, poznáme jednotlivé funkce a naučíme se do SoftPLC integrovat cizí zařízení po protokolech Modbus RTU i Modbus TCP. Každý účastník obdrží nejnovější verzi programu domat.exe.

21. 9. 2011 - Projektování systémů MaR v síťovém prostředí
Již několikátý běh školení, které se setkává s ohlasem především u projektantů a instalačních firem, které chtějí vědět, co a proč vlastně montují. Základní topologie sítě Ethernet, komunikační protokoly, IP adresování, principy routování a NAT, výběr komponent, nejčastější chyby při realizaci.

12. 10. a 16. 11. 2011 - SoftPLC pro softwarové techniky
Základní seznámení s prostředím SoftPLC IDE pro programování procesních stanic, funkční bloky, komunikace s I/O moduly, nahrávání programu, dálková diagnostika, tvorba LCD menu, webový přístup. Pro ty, kdo chtějí začít programovat oblíbené regulátory MiniPLC.

Domat Control System a jeho odborníky letos najdete taktéž na vybraných výstavách a veletrzích:

Veletrhy

5. - 8. 9.2011 - EU-PVSEC, Hamburg, Německo
Významná fotovoltaická konference, jejíž součástí je výstava produktů a systémů pro fotovoltaiku. Očekává se účast asi 900 firem. Domat bude vystavovat monitorovací systémy, rozvaděče pro měření stringových proudů a software pro integraci fotovoltaických střídačů.

27. - 28. 10.2011- Solar Energy Summit, Sofie, Bulharsko
Naše společnost je zlatým sponzorem této události, která je věnována především rozvoji fotovoltaiky v Bulharsku a roli, kterou v něm mohou hrát zahraniční firmy. Představíme monitorovací systémy pro FVE a regulátory pro řízení činného a jalového výkonu, které jsou v některých zemích již povinnou součástí obnovitelných zdrojů energie.

22. - 26. 11.2011 - Aquatherm 2011, Praha, PVA Letňany
18. mezinárodní odborný veletrh vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky. Zde budeme vystavovat osvědčená řešení i novinky z oblasti regulace jednotlivých místností i řízení technologických celků s on-line přístupy na řídicí stanice vybraných instalací přes internet.

24. - 27. 1. 2012 - Aquatherm 2012, Wien, Rakousko
Mezinárodní odborný veletrh pro větrání, vytápění, klimatizaci, sanitární techniku a design. Naše první účast firmy na tomto veletrhu je součástí rozvoje aktivit v zemích střední a východní Evropy.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama