Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius prodlužuje záruku na střídače o 10 let

Fronius, rakouský výrobce střídačů, znovu zdůraznil své postavení kvalitativní jedničky. Od 1. 7. do konce října 2011 obdrží zákazníci společnosti Fronius 20-letou záruku na své střídače za cenu 10 let.

Prodloužení záruky se vztahuje na všechny přístroje řady Fronius IG, Fronius IG Plus, Fronius IG TL a Fronius CL* nově instalované po 1. červenci 2011. V případě rozhodnutí o prodloužení standardní výrobní záruky z pěti na deset let prodlouží společnost Fronius záruční lhůtu bezplatně na 20 let.

;Kvalita našich přístrojů odpovídá nejvyššímu standardu. Věříme našim výrobkům, proto prodlužujeme záruku střídačů Fronius na 20 let,“ vysvětlují vedoucí odbytu Franz Dietachmair a Hannes Wendeler. Pro prodlouženou záruku platí samozřejmě stejné podmínky jako u obvyklé záruky.

Objednávka prodloužení záruky

Prodloužení záruky je možné objednat prostřednictvím prodejních partnerů, popř. obchodníků. Objednávka musí být společnosti Fronius doručena s nejpozdějším datem 31. října 2011. Prodloužení záruky je možné uplatnit také u střídačů Fronius zakoupených dříve. Kromě toho je možné požádat o prodloužení záruky pro právě objednané střídače Fronius. Předpokladem je nová instalace po 1. červenci 2011. Pro prodloužení záruky není rozhodující datum koupě, ale datum instalace.


*Akce platí pro všechny střídače Fronius, kromě následujících: fotovoltaické střídače, které odpovídají požadavkům normy UL 1741; fotovoltaické střídače, které mají označení CSA; fotovoltaické střídače určené pro americký trh; Fronius IG 390/400/500.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama