Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová technická řešení Domatu sklidila úspěch na mnichovském Intersolaru

Domat prezentoval multimediální panel pro monitoring a řízení FVE a nový kompaktní modul M580 pro měření proudů stringů. Variabilita sklidila velký ohlas u OEM instalátorů i u menších servisních firem.

Rádi bychom poděkovali za účast všem návštěvníkům našeho stánku na červnovém Intersolaru v Mnichově. Systém získal velký ohlas i díky možnosti individuální konfigurace a provozování vlastního webového portálu.

Systémy monitoringu a řízení FVE jsou důležité nejenom pro kontrolu poruch systému, ale také díky dlouhodobému sběru dat slouží jako diagnostický a analytický nástroj při vyhodnocování a optimalizací FVE. Díky variabilitě systému DOMAT může být tento systém implementován nejenom do nových FVE ale také do již fungujících, stávajících kde tento systém chybí, nebo není dostatečný.

Na jedno dispečerské pracovišti je možné napojit a sledovat libovolný počet elektráren, přičemž lze nakonfigurovat individuální webový přístup jak pro investory, tak i pro servisní pracovníky. Tento fakt je největším lákadlem provozovatelů FVE.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama