Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový přístroj pro kontrolu větví Fronius String Control 100/12

Na trh přichází nový přístroj pro kontrolu větví Fronius String Control 100/12 od výrobce Fronius. Vhodný pro výrobní řadu střídačů Fronius IG Plus, zvláště pro typy Fronius IG Plus.

Od května 2011 bude dostupný nový přístroj pro kontrolu větví Fronius String Control 100/12 od špičkového výrobce – společnosti Fronius. Přístroj představuje dokonalý kontrolní systém pro výrobní řadu střídačů Fronius IG Plus, zvláště pro třífázové typy Fronius IG Plus 120V a 150V. Této řadě byly speciálně přizpůsobeny technické specifikace jako počet vstupů, proudové zatížení a vstupní napětí. „Systémy Fronius String Control jsou ve světě velmi oblíbené a poptávka je vysoká. Přístrojem Fronius String Control 100/12 jsme dále rozšířili velmi úspěšnou výrobní řadu,“ vysvětlují Franz Dietachmair a Hannes Wendeler z vedení odbytu společnosti Fronius International GmbH.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama