Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius na veletrhu INTERSOLAR 2011

Společnost Fronius předvede 8. až 10. 6. 2011 v Mnichově svoji širokou paletu produktů. Na úspěchy osvědčené kontroly větví Fronius navazuje přístroj Fronius String Control 100/12, v prodeji od 5/2011.

INTERSOLAR 2011

Rakouský podnik letos také zaboduje novou image. Krédo zní "Posouváme hranice". Ing. Christoph Panhuber z vedení divize Solární elektronika společnosti Fronius shrnuje: "Každý den pracujeme na vývoji inovačních řešení pro solární elektroniku. Přitom se z nemožného stává možné, neboť posouváme hranice realizovatelného."

Na úspěchy osvědčené kontroly větví Fronius navazuje přístroj Fronius String Control 100/12. V něm je možné spojit až 12 větví do jednoho hlavního vedení DC a prostřednictvím dvou měřicích kanálů neustále porovnávat proudy větví. Díky tomu je možné rychle a spolehlivě detekovat poruchy zařízení způsobené např. zastíněním nebo dokonce přetržením kabelu. Možnost montáže ochrany proti přepětí na lištu a celková kapacita až 100 A jsou zárukou maximální ochrany. Přístroj lze používat jak v interiéru, tak ve venkovním prostředí, a to bez dodatečného nástěnného držáku.
Nový přístroj Fronius String Control 100/12 bude v prodeji pravděpodobně od května 2011.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama