Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domat Control System má za sebou rekordní rok

Společnost Domat Control System, přední český dodavatel řídicích systémů a technologií měření a regulace pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku, oznámila své hospodářské výsledky za rok 2010.

V roce 2010 jsme dosáhli rekordního výsledku s obratem ve výši 86,8 mil. Kč. Oproti roku 2009 jsme zvýšili obrat o 72 %. Na tomto výsledku se téměř dvaceti procenty podílela naše slovenská pobočka,“ říká Karel Vytřísal, ředitel společnosti Domat Control System.

Růst obratu byl vloni částečně způsoben boomem výstavby fotovoltaických elektráren, kterým dodáváme systémy měřící a řídící jejich řádný chod. Úspěšný rok jsme měli také v oblasti dodávek našich systémů do nových komerčních projektů, kde jsme jen v loňském roce dokončili 12 velkých a řadu menších obchodních center,“ dodává Karel Vytřísal.

Zrealizované projekty představují více než 60 000 m2 plochy z celkem v loňském roce vybudovaných 154 000 m2 nákupních ploch v obchodních centrech a retailových parcích. V konkurenci významných světových výrobců těchto systémů se tak se svým více než 40% podílem na dokončených projektech stal Domat lídrem v instalovaných regulačních technologiích v tomto sektoru v ČR.

K největším a nejzajímavějším zakázkám patřila v loňském roce Galerie Harfa, kde byl náš Domat Control System instalován jako ucelený nástroj pro správu, řízení, regulaci a měření všech energetických systémů této rozsáhlé a provozně různorodé stavby. Obchodní centra patří k tradičním zákazníkům naší firmy. Od roku 2004 jsme dokončili okolo 150 takových projektů většinou v nově budovaných centrech. K našim klientům patří velké nadnárodní obchodní řetězce a developeři“, doplňuje Karel Vytřísal.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama