Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První nabíjecí stanice ePoint v Centru energetického poradenství

Od 9. 2. 2011 mohou majitelé elektromobilů bezplatně nabíjet svá vozidla prostřednictvím tzv. ePointů, jejichž síť buduje Pražská energetika, a. s.

Jedním z těchto míst se stalo i Centrum energetického poradenství PRE, kde si lze ZDARMA nabít jednostopá vozidla (převážně elektrokola a elektroskútry). Nabíjecí stanice je k dispozici po celou otevírací dobu Centra, tzn. v pracovní dny v době od 10 do 18 hodin.

Mimo vlastní nabíjecí stanici se můžete v naší nové stálé expozici "e-mobilita" seznámit s touto problematikou blíže prostřednictvím multimediální dotykové prezentace, prohlédnout si můžete elektroskútr i řadu elektrokol. Od března 2011 budou pro zákazníky PRE opět spuštěny testovací jízdy elektrokol, které si v loňském roce získaly řadu zájemců. Z oblasti e-mobility, která se stala od začátku tohoto roku jedním z témat našeho Centra energetického poradenství, jsme připraveni poskytnout ty nejaktuálnější informace.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Adresa:
Centrum energetického poradenství PRE
Jungmannova 28 (Palác TeTa), Praha 1
Tel.: 840 550 055

více informací
A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...

 
 
Reklama