Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Měřič spotřeby elektřiny

Zajímá vás, kolik elektřiny odebírá váš mrazák nebo jiný spotřebič? Chystáte se vrtat do zdi a potřebujete vědět, zda v ní nejsou rozvody elektřiny?

Máme pro vás řešení! Využijte možnosti bezplatného zapůjčení jedné z našich sad. Na výběr máte základní a profesionální sadu měřáků. Sady zapůjčujeme až na 14 dní.

Základní sada: SEM 16+ je kompaktní přístroj o velikosti rozdvojky, který se zasune do domácí elektrické zásuvky. Do tohoto přístroje se pak zastrčí zástrčka elektrického spotřebiče, jehož spotřebu chcete měřit. Jednoduché zařízení umožňuje změřit nejen spotřebu v kWh, ale i proud, napětí, dobu provozu spotřebiče, minimální a maximální příkon apod.

Profesionální sada: Sada ENcontrol obsahuje tři zásuvkové moduly, které jsou bezdrátově propojeny s centrální jednotkou, která v pravidelných intervalech zaznamenává údaje o spotřebě. Tyto údaje si pak sami nebo s pomocí našich poradců můžete vyhodnotit v počítači. Sada umožňuje kromě měření spotřeby i měření teploty a nastavení časových plánů.

více informací


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...

 
 
Reklama