Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičkový produkt "Domat Control System"

Domat Control System nabízí špičkový produkt, technickou podporu, školení a marketingovou pomoc při získávání zakázek. Jste-li projekční či instalační firma a máte zájem stát se naším partnerem, kontaktujte nás.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů, technologií měření a regulace pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Specializujeme se na vývoj, výrobu, distribuci a aplikace komplexních systémů měření a regulace. Klíčovou oblastí z hlediska objemu dodávek a zkušeností je řízení budov a průmyslová automatizace, pro které nabízíme řešení Domat Control System. Pro monitorování a řízení chodu elektráren, ať fotovoltaických či jiných alternativních zdrojů elektrické energie, je určen Domat Solar System. Pro bytové a rodinné domy je určen Domat Home System.

Zabýváme se jak dodávkami řídicích systémů, jejich komponentů a koncových periferií našim partnerům - instalačním firmám, ale také komplexními dodávkami systémů měření a regulace na klíč pro koncové klienty - tj. vypracováním projektových dokumentací ve všech stupních a dodávkami komplexních řešení včetně montážních prací, dodávek rozvaděčů, revizí, vypracování uživatelských programů a oživení regulace.
 
 
Reklama