Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LAPP KABEL slaví ve stylu 50. let!

LAPP KABEL slaví ve stylu 50. let! Společnost LAPP KABEL poutala na MSV Brno opět velkou pozornost a přilákala tak spoustu návštěvníků.

Hlavním lákadlem byly rovnou tři Marilyn Monroe, které z atraktivního sportovního vozu z 50. let a za doprovodu dobové swingové hudby rozdávaly úsměvy na všechny strany. A proč ta 50. léta? Již minulý rok vypukly oslavy nejznámějšího a zároveň prvního průmyslově vyrobeného ovládacího kabelu ÖLFLEX®, který uvedl na trh zakladatel společnosti Oskar Lapp. Nyní se oslavenec v typickém oranžovém kabátě vydal na své celosvětové turné po zemích se zastoupením skupiny Lapp a nemohl si nechat ujít ani Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, kterého se účastní jeho nejvýznamnější fanoušci – firmy z oblasti strojírenské výroby. Ve společnosti krásných Marilyn, svých nových sourozenců – v podobě novinek Lapp, v záři reflektorů a vedle moderní technologie 3D zobrazení se tak opět předvedl jako opravdová hvězda!



Nebyl by to však Lapp, kdyby vedle tradice nešel ruku v ruce s vývojem a inovacemi a nepředstavil opět řadu novinek, jako například nový konektor EPIC® Powerlock pro zapojení nestíněných jednožilových kabelů o průřezech od 35 do 300 mm2, novou kabelovou vývodku SKINTOP® COLD pro použití při extrémně nízkých teplotách až do -70 °C či kabel pro průmyslový ethernet ETHTERLINE® FD P CAT.6, který díky svým vlastnostem dokáže odolávat olejům, oděru i UV záření.

Zapomněli jsme na něco? Správně, všechny průmyslové konektory, vývodky a hadice je možné si prohlédnout v 3D podobě v 3D knihovnách (naleznete na www.lappgroup.cz), takže na veletrhu nechyběly ani 3D brýle a možnost PODÍVAT SE NA PRODUKTY LAPP JINAK! A koho více zaujalo stylové prostředí s Marilyn Monroe, mohl 3D brýle vyzkoušet i na společných fotkách s některou z nich.

A na závěr ještě jedna dobrá zpráva. Kdo nestihl tuto jedinečnou podívanou na MSV Brno, má šanci přijít a vyfotit se v rámci veletrhu ELOSYS Trenčín, který se uskuteční 5. – 8. 10. 2010 v Trenčíně.

Přijďte se i vy podívat na produkty Lapp jinak!



LAPP Czech Republic, s.r.o.
logo LAPP Czech Republic, s.r.o.

LAPP vyvíjí, vyrábí a dodává průmyslové kabely a kabelové příslušenství. V roce 1957 Oskar Lapp uvedl na trh první průmyslově vyráběný ovládací kabel na světě - ÖLFLEX®. O dva roky později založil dnešní U. I. LAPP GmbH, kmenový podnik skupiny LAPP, ...

 
 
Reklama