Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční set LED žárovek Philips

Využijte skvělou podzimní akci na eshopu E1.cz společnosti K&V Elektro na úsporné LED žárovky Philips. Žárovky můžete pořídit již od 66 Kč za kus. Akce platí do vyprodání zásob.

Dosáhněte značných úspor na energii a minimalizujte náklady na údržbu. Philips vám nabízí praktické řešení. Řada žárovek CorePro vyniká dlouhou životností 15000 hodin a širokým vyzařovacím úhlem. V akci jsou blistry se dvěma žárovkami s paticí E27 svítícími příjemným teplým světlem jako 60W, 75W či 100W nebo troj balení halogenových žárovek Gu10 se studeným světlem.

Neváhejte a nakupte LED žárovky Philips s výraznou slevou. Kvalitní LED žárovky E27 můžete koupit od 69 Kč za kus a GU10 již od 66 Kč za žárovku.

Posviťte si doma světovou jedničkou v oblasti světelných zdrojů Philips, nebo se podívejte na další sortiment osvětlení na E1.cz.

Akce na blistry s žárovkami Philips platí do vyprodání zásob.

Akční set LED žárovek Philips
K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama