Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Expert International expanduje na Slovensko

Mezinárodní kooperace Expert International oznamuje své další rozšíření na evropském trhu. Se začátkem roku zamířila na Slovensko, kde mezi sebe přijala tamní významnou prodejní síť s elektrospotřebiči NAY.

Společnost NAY je na slovenském trhu nejsilnějším hráčem mezi prodejci elektroniky a domácích spotřebičů s aktuálně 36 specializovanými obchody, ročním obratem 180 milionů eur a přibližně s 1000 zaměstnanci. Řetězec NAY je na Slovensku také velmi úspěšný se svým věrnostním programem, kdy zákaznickou kartu v současnosti využívá kolem 860 000 lidí.


„Takových výsledků je možné dosáhnout jen díky mimořádným kvalitám. Zahájení spolupráce je proto pro nás velkým potěšením, řetězec NAY bude dalším z top partnerů v naší skupině,“ uvedl Dieter Mathys, generální ředitel Expert International.

Novinka přináší pro kooperaci Expert International navíc další výhody i mimo Slovensko. Společnost NAY vlastní v České republice řetězec Electro World, který se rovněž stává členem mezinárodní kooperace. Pro Expert International jde o další posílení pozice na trhu, kde již má svého zástupce, společnost Expert Elektro.

 
 
Reklama